Evenimente

Echipa Linux Mint România oferă suport pentru organizarea evenimentelor de promovare a sistemului Linux Mint. Acest suport se materializează prin oferirea de materiale promoționale tipărite sau în format electronic, oferirea de CD-uri oficiale Linux Mint, delegarea unui persoane pentru susținerea unei prezentări și îndrumări pentru organizarea evenimentelor.

- Materiale în format electronic
- Prezența Linux Mint România în cadrul evenimentelor
- Distribuire CD-uri
- Pachet pentru conferințe

Prezența Ubuntu România în cadrul evenimentelor

Dacă doriți să organizați un eveniment în cadrul căruia să rezervați spațiu pentru o prezentare Linux Mint, dar nu ați găsit persoana potrivită pentru susținerea prezentării, comunitatea Linux Mint din România este bucuroasă să vă ajute.

În cadrul echipei Linux Mint România există membri ce pot susține prezentări legate de Linux Mint și software-ul liber. Dacă doriți participarea unui membru al echipei Linux Mint România în cadrul evenimentului organizat de dumneavoastră sunteți rugat să ne trimiteți un mesaj din secțiunea de contact.

Distribuire CD-uri

Pe lângă materialele în format electronic echipa Linux Mint România oferă sprijin pentru realizarea de evenimente și promovarea Linux Mint în România prin distribuirea de CD-uri, autocolante și alte materiale promoționale.

În cazul în care organizați un eveniment de promovare Linux Mint și doriți să distribuiți și CD-uri vă rugăm să consultați pagini dedicată distriburii de CD-uri Linux Mint în cadrul evenimentelor de promovare.

CD-urile pot fi expediate în aproximativ 5 zile.

Pachet pentru conferințe

Dacă doriți să prezenați sau să reprezentați Linux Mint în cadrul unor conferințe, echipa Linux Mint România, vă poate oferi un pachet de promovare pentru conferințe ce constă în tricouri, șepci, pixuri, autocolante, etc… Pentru a beneficia de acest pachet vă rugăm să ne trimiteți un mesaj.

Pachetul pentru conferințe este expediat în aproximativ 1 lună.

Prezentările de lansare a noilor versiuni Linux Mint

Cu ocazia lansării fiecărei versiuni noi de Linux Mint, în mai multe orașe din țară au loc prezentări ale acesteia și întâlniri între membri. Dacă în orașul dumneavoastră se organizează astfel de întruniri, puteți contribui fie prin ajutorul pe care îl dați la desfășurarea evenimentului, fie prin popularizarea lui în cercurile de prieteni. Dacă însă în orașul în care locuiți nu organizează nimeni prezentări și întruniri cu ocazia lansării noilor versiuni, puteți încerca să faceți dumneavoastră asta. Echipa Linux Mint România vă oferă suportul necesar.