Linux Mint 6 Faye

Linux Mint 6 Faye

Integritate & Autenticitate

Oricine poate produce imagini ISO false, este responsabilitatea dumneavoastră să verificați dacă le descărcați pe cele oficiale.

Descărcați imaginea ISO, faceți clic dreapta pe butoanele sha256sum.txt și sha256sum.txt.gpg -> „Salvare link ca…” pentru a salva aceste fișiere local, apoi urmați instrucțiunile pentru a verifica fișierele descărcate.

Versiuni Linux Mint 6 Faye

Ediție

Media

Dimensiune

Server

Torrent

Cinnamon (32-bits)

DVD

2.5 GB

Cinnamon (64-bits)

DVD

2.5 GB

Note de lansare

LMDE este un proiect Linux Mint care înseamnă „Linux Mint Debian Edition”. Obiectivul său este să se asigure că Linux Mint va putea continua să ofere aceeași experiență de utilizator și cât de mult ar fi nevoie, dacă Ubuntu ar dispărea vreodată. LMDE este, de asemenea, unul dintre obiectivele de dezvoltare, pentru a garanta că software-ul pe care îl dezvoltăm este compatibil în afara Ubuntu.

LMDE își propune să fie cât mai similar cu Linux Mint, dar fără a utiliza Ubuntu. Baza de pachete este furnizată de Debian.

Cerințe de sistem
– 2 GB de RAM (recomandat 4GB de RAM pentru o utilizare fără probleme).
– 20 GB spațiu pe Disk (recomandat 100GB).
– Placă grafică capabilă să redea la o rezoliție de 1024×768 (la rezoluții mai mici, apăsați ALT pentru a trage ferestrele cu mouse-ul dacă nu se potrivesc pe ecran).